Tomas Notlund

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR | CEO

Tomas har en gedigen bakgrund inom ledning, med riktning mot marknad, ekonomi och kvalitet och miljö. Men även arbetsmiljö och IT. Senaste elva åren har han axlat dessa områden inom ägarkoncernen. En mångfacetterad "do:er" som gillar när mycket händer, alltid med glimten i ögat, men också ett särskilt fokus på kundens upplevelse

David Johansson

PROJEKTLEDARE | PROJECT MANAGER

David har en mångårig och gedigen bakgrund inom ställningsindustrin, från montör till affärsledning. Hos Robust är han ansvarig från ax till limpa, affärsrelation och anbudsarbete tlll genomförande. I det särskilt att tillse att ni som kund alltid får en trygg och säker lösning. David är driven personlighet, som uppskattar tydlighet, enkelhet och att bygga långsiktiga relationer. 

Patrik Serrander

PROJEKTLEDARE KALKYL | PROJECT MANAGER

Patrik för kalkyl- och anbudsarbete på Robust, men är en viktig support för hela produktionsledet. Patrik är en inte bara kunnig rörande siffror. Här finns en samlad fokus på att hitta smarta lösningar för uppdraget, och för kunden. I botten finns förstås en erfaren ställningsmontör som under många år utvecklat sig till en kunnig projektsamordnare. 

Artur Wlodarczyk

ARBETSLEDARE | SUPERVISOR

Artur ansvarar för det praktiska i våra projekt, hela vägen, från utkörning till retur. Artur är runt ute och driver arbetet med våra montörer, på många projekt. Han har i det också att hantera och planera våra materialresurser. En erfaren och viktig "spindel i nätet" för våra montörer, som beställaren på plats.  

Marcin Bak

LEDANDE MONTÖR | SUPERVISOR WORKPLACE

Marcin sköter daglig ledning ute på mer omfattande projekt eller de med särskilda krav. Han stöttar också övrig produktionsledning, löpande, i alla våra pågående uppdrag. Förutom en erfaren montör, med lång tid i ledande roll, är han också en glad och driven lagspelare som gillar att leverera. 

Stefan Miletic

LEDANDE MONTÖR | SUPERVISOR WORKPLACE

Stefan är en gedigen och erfaren montör, med många år inom yrket. Hos oss på Robust är han en av våra ledande montörer med särskilt ansvar för specifika projekt där kraven är högre. Stefan är en engagerad spelare som uppskattar struktur och bra samverkan. Att hålla ett bra tempo utan att tappa fokus på säkerhet och trygghet är viktigt. 

Henrik Bohman

LEDANDE MONTÖR KLÄTTRARE / HISS

Henrik har ett särskilt ansvar för våra mastklättrande arbetsplattformar och hissar, förutom att han leder och bereder våra montageuppdrag så är han också ansvarig för drift och underhåll. Han är en erfaren ställningsmontör i botten med många år inom yrket. En glad och trivsam personlighet som vill ha ordning och reda, men alltid är öppen för att hjälpa till.