Tomas Notlund

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR | CEO

Tomas har en gedigen bakgrund inom ledning, med riktning mot marknad, ekonomi och kvalitet och miljö. Men även arbetsmiljö och IT. Senaste elva åren har han axlat dessa områden inom ägarkoncernen. En mångfacetterad "do:er" som gillar när mycket händer, alltid med glimten i ögat, men också ett särskilt fokus på kundens upplevelse

Sylwester Wlodarczyk

AFFÄRSCHEF | BUSINESS MANAGER

Sylwester har en mångårig och gedigen bakgrund inom ställningsindustrin, från montör till produktionsledning. Hos Robust är han ansvarig för våra affärer, i synnerhet för produktion samt att tillse att ni som kund alltid får en trygg och säker lösning. Sylwester är en aktiv och driven personlighet som gillar det raka, enkla och tydliga.

Patrik Serrander

PROJEKTLEDARE KALKYL | PROJECT LEADER

Patrik för kalkyl- och anbudsarbete på Robust, men är en viktig support för hela produktionsledet. Patrik är en inte bara kunnig rörande siffror. Här finns en samlad fokus på att hitta smarta lösningar för uppdraget, och för kunden. I botten finns förstås en erfaren ställningsmontör som under många år utvecklat sig till en kunnig projektsamordnare. 

Artur Wlodarczyk

ARBETSLEDARE | SUPERVISOR

Artur ansvarar för det praktiska i våra projekt, hela vägen, från utkörning till retur. Artur är runt ute och driver arbetet med våra montörer, på många projekt. Han har i det också att hantera och planera våra materialresurser. En erfaren och viktig "spindel i nätet" för våra montörer, som beställaren på plats.  

Marcin Bak

LEDANDE MONTÖR | SUPERVISOR WORKPLACE

Marcin sköter daglig ledning ute på mer omfattande projekt eller de med särskilda krav. Han stöttar också övrig produktionsledning, löpande, i alla våra pågående uppdrag. Förutom en erfaren montör, med lång tid i ledande roll, är han också en glad och driven lagspelare som gillar att leverera.