2018-12-05

Våra julgåvor till barn i hemlöshet

Istället för att ge julgåvor som kanske hamnar i någon låda så ville vi göra mer konkret nytta. Vi har nu istället skänkt pengarna till Stockholms Stadsmission och den insats de gör för barnfamiljer som lever i hemlöshet och utsatthet. Det är vårt tack till våra kunder, för ett fint år. (P.s. Barnet på bilden har ingen koppling med texten i nyheten)

LÄS MER
2018-10-25

Norrgårdshöjden Åkersberga

Robust har fått uppdraget att förse projektet Norrgårdshöjden i Österåker med byggställning. Wallenstam bygger tre hus med 128 lägenheter genom ByggR1. De har anlitat STARK Fasad för isolering och puts för vilken vi ordnar fram ställning

LÄS MER
2018-09-16

Skanska väljer fasadklättrare

Skanska har anlitat oss på Robust för att förse dom med våra ergonomiska fasadklättrare. Smidiga montage och anpassningsbarheten i höjd var avgörande. Perfekt lösning för montage av plåt, fasadskivor och räcken.

LÄS MER
2018-08-19

Robust bidrar i Friidrotts-SM 2018

Robust har fått uppdraget att hjälpa under de svenska mästerskapen i friidrott som avhålls i Eskilstuna under den 24-26 augusti.

LÄS MER
2018-07-22

Robust har fått första uppdraget i Gävle

Robust har fått förtroendet att montera ställning åt STARK och allmännyttiga AB Gävlegårdarna. Nobelhuset, anno 1946, ska nu funkisfasader och balkonger renoveras.

LÄS MER
2018-05-30

Robust vinner uppdrag med smart kombination!

Efter upphandling har Interoc Fasad AB vunnit ett uppdrag åt allmännyttiga Botkyrka Byggen. Robust har åt Interoc fått förtroendet att utföra en kombinationslösning av byggställning och fasadklättrare. En smart och effektiv lösning för en omfattande renovering av ett helt miljonprojekts-område.

LÄS MER
2017-09-01

Ställning till nytt akutsjuhus

Landstingsägda Locum och NCC bygger i partnerskap till Södersjukhuset. Intill befintligt sjukhus byggs nu ett nytt akutsjukhus. STARK Fasad har fått uppdrag att förse fasaderna med isolering samt puts. STARK har gett oss på Robust uppdraget att förse den ställning man behöver. Ett omfattande uppdrag, mitt i två stora byggproduktioner och en pågående sjukhusverksamhet.

LÄS MER