Moderna ställningssystem

Med moderna ställningssystem kan vi på Robust skapa smarta och trygga arbetsplatser och tillträde för att utföra arbete på höga höjder. Med smarta modulsystem eller effektiva ramsystem har vi kompletta lösningar för era olika behov, stort som smått. Vi har både lösningar och resurser, prova oss!

LÄS MER

Vädertak & väderskydd

Att skapa god arbetsmiljö oavsett väderlek, att kunna fuktsäkra sitt arbete eller bara för skydda förbipasserande och personal är grundläggande krav idag. VI har olika format och lösningar på smarta vädertak, skyddstak, fall- och fångstskydd, etc. Vi hjälper er att hitta bästa lösningen!

LÄS MER

Effektiva Fasadklättrare

Fasadklättrare, eller mastklättrande arbetsplattformar, är ergonomiska och effektiva alternativ för många uppdrag på fasden. Alltid rätt arbetshöjd, mindre tid att bära material och enkelt att lasta och lyfta. Viktiga argument från våra kunder som väljer plattform, ofta ihop med ställning och tak.

LÄS MER

Bygghiss & Etablering

Robust kan samordna och har lösningarna på ytterligare behov som ansluter till ställning och logistik in på arbetsplatsen. Vi lösgör tid för er att fokusera på huvuduppdraget. Vi kan ordna hissar i olika former, intags- och upplag, larm. bodar och transporter, etc.

LÄS MER